CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > ACTIVITAT POSPOSADA - Jornades Europees de Patrimoni 2020: Visites guiades a Mons Observans i teatre amb "Mercat d'esclaus"

ACTIVITAT POSPOSADA - Jornades Europees de Patrimoni 2020: Visites guiades a Mons Observans i teatre amb "Mercat d'esclaus"

Dia i hora: diumenge 11/10/2020 a les 11:00

Lloc: Mons Observans Parc Arqueològic

L'assentament acollirà una matinal plena d'història i entreteniment amb visites guiades i l'espectacle teatral "Mercat d'esclaus" a càrrec de la companyia Aura Cultura.

Després de les visites guiades al Castell de Sant Miquel, les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) d'enguany a Montornès arribaran a la seva fi amb una activitat cultural i lúdica al jaciment romà Mons Observans.

La jornada començarà a les 11 h amb visites guiades a l'assentament. A les 12 h, la companyia Aura Cultura representarà l'espectacle Mercat d’esclaus. Un comerciant d’esclaus arribarà a l’assentament per vendre la seva mercaderia. 

Inaugurat l’any 2012, Mons Observans és un dels espais patrimonials que acullen més propostes culturals. El veïnat hi puja no només per visitar-lo, si no també per assistir a clubs de lectura, tallers d’astronomia i propostes gastronòmiques, entre d’altres.

En aquest cas és imprescindible fer una reserva prèvia al web entrades.montornes.cat

L’ús de mascareta és obligatori, l’aforament és limitat i és recomanable portar calçat còmode.

Activitat posposada fins al 18 d'octubre per la previsió de pluja. Les persones que havien reservat entrada mantindran la seva plaça. En cas de no poder-hi assistir cal comunicar-ho al mateix correu.

Arxivat a: Cultural
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona