CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > ACTIVITAT POSPOSADA - Jornades Europees de Patrimoni 2020: Visites guiades al Castell de Sant Miquel

ACTIVITAT POSPOSADA - Jornades Europees de Patrimoni 2020: Visites guiades al Castell de Sant Miquel

Dia i hora: dissabte 10/10/2020 a les 11:00

Lloc: Castell de Sant Miquel

Les persones que visitin el recinte del castell coneixeran tots els detalls de la campanya d'intervenció arqueològica que s'hi està duent a terme actualment.

Un any més, la gran festa de la història torna a Montornès amb les Jornades Europees de Patrimoni (JEP).

Al municipi la celebració començarà el 10 d’octubre amb les visites guiades al recinte del Castell de Sant Miquel. Durant el recorregut, les persones assistents coneixeran els detalls de la present campanya d’intervenció arqueològica.

Al llarg de l’any passat, un equip d’arqueòlegs i arqueòlogues van realitzar un seguit de treballs centrats en la torre mestre i en les properes setmanes es reprendran les actuacions per recuperar el monument.

Per facilitar-ne l’accés, els i les visitants pujaran en microbús fins al coll de Can Corbera i des d’allà, durant 20 minuts aproximadament, es desplaçaran a peu per la muntanya.

L’activitat començarà a les 11 h i tindrà una durada de 60 minuts. La proposta és gratuïta i per assistir-hi cal reservar plaça enviant un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucant al telèfon 93 114 90 07 (de dilluns a divendres, de 9 a 13 h). 

L’ús de mascareta és obligatori, l’aforament és limitat i és recomanable portar calçat còmode. 

Activitat posposada fins al 17 d'octubre per la previsió de pluja. Les persones que havien reservat entrada mantindran la seva plaça. En cas de no poder-hi assistir cal comunicar-ho al mateix correu.

Arxivat a: Cultural
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona