CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > 16è Parc de Nadal Solidari

16è Parc de Nadal Solidari

Dia i hora: Del divendres 27/12/2019 al dilluns 30/12/2019

Lloc: Carpa Polivalent El Sorralet

Un any més, l'Esplai Panda proposa un espai lúdic per als infants de fins a 12 anys dins del període de vacances escolars al Nadal.

El 16è Parc de Nadal Solidari obre les seves portes els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre perquè els infants i les seves famílies puguin gaudir d'un espai de joc durant les vacances de Nadal.

La Carpa Polivalent El Sorralet acollirà diverses activitats com ara maquillatge, un racó de tallers i un altre de ciència divertida, inflables, ludoteca, una zona recreativa amb jocs gegants i tornejos de videojocs, un espai de jocs de taula i un racó de llum a càrrec dels Centres Infantils Pintor Mir i La Peixera.

A més, hi haurà espectacles i entitats convidades que organitzaran propostes especials. El 28 la companyia Struc interpretarà Això no és màgia o potser sí; el 29 les persones assistents podran presenciar l'obra Ai, rateta, rateta de la companyia El Replà amb el suport del departament d'igualtat; i el 30, Moi Jordana i Anna Confetti, de Pallassos Sense Fronteres, oferiran un show.

El preu de l'entrada és de 3€ per als infants amb possibilitat d'abonament per a tots els dies i descompte per a famílies nombroses, monoparentals. L'entrada de persones adultes i nadons és gratuïta.

Com cada any, la recaptació és solidària. Un 85% d'aquesta està destinada al viatge de fi de curs de l'alumnat de 4t d'ESO de l'Institut Marta Mata i de l'Institut Vinyes Velles. Aquest jovent participa activament al parc oferint diferents servies. El 15% restant es destina a l'ONG Pallassos Sense Fronteres. 

L'horari del Parc és de 16 a 20 h.

Arxivat a: Infantil, Lúdica
16è Parc Nadal Infantil Solidari
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona