CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Oci, cultura i solidaritat per als més menuts al Parc de Nadal Infantil

Oci, cultura i solidaritat per als més menuts al Parc de Nadal Infantil

19/12/2019

La Carpa Polivalent El Sorralet acollirà el 16è Parc de Nadal Infantil Solidari el 27, 28, 29 i 30 de desembre amb activitats per a nens i nenes dels 0 als 12 anys. L'Esplai Panda destinarà part de la recaptació a l'ONG Pallassos Sense Fronteres.

De nou, el departament municipal d'Infància i l'Esplai Panda ofereixen una alternativa d'oci per als més petits durant les vacances escolars de Nadal amb propostes lúdiques i culturals variades del 27 al 30 de desembre.

Com en darreres edicions, el Parc s'adreça a nens i nenes de fins a 12 anys i se celebrarà a la Carpa Polivalent El Sorralet. Els infants assistents podran maquillar-se, experimentar amb la ciència, participar en tallers o en tornejos de videojocs, entre d'altres. També hi haurà un espai de ludoteca, inflables, jocs de taula i un racó a càrrec dels centres infantils Pintor Mir i La Peixera.

Cada dia hi haurà un espectacle diferent i una entitat convidada que organitzarà activitats especials. D'aquesta manera, la programació promet ser variada i distinta.

Com sempre, la recaptació serà solidària. Un 85 % d'aquesta anirà al viatge de fi de curs de l'alumnat de 4t d'ESO dels instituts Marta Mata i Vinyes Velles. Aquest jovent participa activament en el Parc oferint diferents serveis. L'ONG Pallassos Sense Fronteres en rebrà el 15 % restant. 

El preu de l'entrada és de 3 € per als infants amb possibilitat d'abonament per a tots els dies i descompte per a famílies nombroses i monoparentals. L'entrada per a persones adultes i nadons és gratuïta.

Arxivat a: Educació, Infància
Parc de Nadal infantil 2018
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona