CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més millores a la xarxa de subministrament per a l’estalvi d’aigua

Més millores a la xarxa de subministrament per a l’estalvi d’aigua

16/04/2024

Els dies 18 i 19 d’abril, GIACSA durà a terme noves actuacions a la Zona Esportiva Municipal. A causa dels treballs, el divendres 19, les instal·lacions del CEM tancaran a les 20 h.

L’empresa pública GIACSA està duent a terme nous treballs de millora de la xarxa de subministrament per continuar afavorint l’estalvi d’aigua. Entre les accions hi ha hagut la instal·lació de comptadors per incrementar el control del consum al pavelló, la piscina, els lavabos, el camp de futbol, etc. de la Zona Esportiva Municipal.

Durant els propers dies s’instal·larà un regulador de pressió a l’escomesa principal del complex. Per minimitzar l’afectació, que implica el tancament del CEM, s’han programat les tasques per al divendres 19, a partir de les 20 h. Es preveu que la instal·lació començarà a funcionar amb normalitat el dissabte, en l’horari habitual.

També aquesta setmana es duran a terme actuacions als mecanismes de reg del camp de futbol. En aquest cas s’habilitaran arquetes de regulació del reg. Les feines requeriran de l’excavació d’una cata que, segons el previst, es durà a terme el dijous 18 d’abril. En aquest cas, els treballs no tindran afectació sobre l’ús de les instal·lacions.

Arxivat a: Territori
Exterior del CEM Les Vernedes.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona