CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La solidaritat i la calor, protagonistes de la 29a Mitja Montornès – Montmeló – Vilanova – La Roca

La solidaritat i la calor, protagonistes de la 29a Mitja Montornès – Montmeló – Vilanova – La Roca

15/04/2024

Carles Montllor (de Lea La Blanca) i Elisabet Martín (del Club Atlètic Granollers) s’han imposat en la distància de 21 km, mentre que Mouad M’barki (del Club Atletisme Montornès) i Clàudia Gullí (independent) ho han fet en els 6 km.

Les altes temperatures viscudes aquest diumenge no han aturat la 29a edició de la Mitja Montornès – Montmeló – Vilanova – La Roca, que ha aplegat 1.500 atletes: 1.000 a la distància de 21 km i 500 en la de 6 km.

Carles Montllor, de la Lea La Blanca, va ser el primer home a completar els 21 km. Ho va fer amb una marca d’1:09:55. El segon classificat va ser Roger Roca (independent) amb un temps d’1:10:25; i el tercer Josep Díaz (de la Penya Runners Espanyol), guanyador de l’edició anterior, que enguany va aconseguir una marca d’1:11:33.

La primera atleta femenina que va arribar a meta va ser Elisabet Martín (del Club Atlètic Granollers). Martín va guanyar la Mitja fa dos anys i va quedar tercera l’any passat. Aquest cop es va endur la victòria amb una marca d’1:27:00. Li van seguir de prop Mar Juárez (independent) amb 1:28:09, i Marta Angel (independent) amb 1:32:01.

Pel que fa a la Cursa dels 6 km, Moud M’barki (del Club Atletisme Montornès) va ser el més ràpid amb 00:18:31, i Clàudia Gullí (independent) va ser la primera atleta que va arribar a meta amb 00:26:01.

El premi al millor equip femení va ser per al Montornès, mentre que el Club Esportiu Camí dels Íbers va ser el millor masculí.

La Mitja més solidària

La solidaritat és un dels eixos vertebradors de la cursa. Aquesta edició, coincidint amb el 60è aniversari de Henkel a Montornès, l’empresa ha doblat la donació per dorsal i inscrit a la Mitja Marató. En total, ha donat 3.000 € que es destinaran a la Creu Roja per a accions socials i solidàries a la comarca. A aquesta quantitat cal sumar el 314 € aconseguits amb les fotografies preses a la carpa del projecte Movimiento Piu.

Com a novetat, l’organització va fer una crida per recollir taps a favor de l’Escola Can Vila de Mollet del Vallès. Han aconseguit al voltant de 75 quilos.

El dia d'abans, la Mini Marató Solidària va aglutinar més de 300 infants. La competició, com sempre, es va desenvolupar a la plaça de Pau Picasso. Els beneficis aconseguits amb les inscripcions també aniran a la Creu Roja.

La programació a l'entorn de la 29a Mitja acabarà amb una jornada de neteja a la natura

Per tercer any consecutiu, la Mitja Marató i Montornès Animal col·laboren per minimitzar l’impacte que pugui tenir la cursa a la natura. El diumenge 21 d’abril es farà una jornada de neteja al voltant del riu Mogent. Les persones que hi participin rebran un lot de productes Henkel i esmorzar. S'hi poden apuntar als correus electrònics (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Esports
Sortida de la Mitja Marató.
Carles Montllor creuant la línia de meta.
Elisabet Martín creuant la línia de meta.
Mouad M’barki creuant la línia de meta.
Clàudia Gullí creuant la línia de meta.
Les 6 primeres classificades a la Mitja Marató.
Els 6 primers classificats a la Mitja Marató.
Clàudia Gullí i Mouad M’barki amb els premis per haver guanyat la cursa dels 6 km.
Representants de l'equip femení del Club Atletisme Montornès amb el premi a millor equip femení.
Foto de grups dels treballadors/res de Henkel amb la samarreta del 60è aniversari.
La cursa va comptar amb servei gratuït de massatges.
Una de les imatges del Movimiento Piu.
Un moment de la cursa.
La colla Ball de Drac i Diables de Montornès va animar als participants.
Representants polítics de Montornès, Montmeló, Vilanova i La Roca, amb la presidenta de la Federació Catalana d'Atletisme. (Imatge: AF Montornès)
Un atleta recollint el seu lot de Henkel.
Un moment de la Mini Marató Solidària.
Un moment de la Mini Marató Solidària.
La carpa de recollida solidària de taps. (Imatge: Mitja Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona