CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Biblioteca i les escoles, de la mà per promoure la lectura i la il·lustració entre l’alumnat

La Biblioteca i les escoles, de la mà per promoure la lectura i la il·lustració entre l’alumnat

19/03/2024

Aquest dimarts s'ha fet l'acte de cloenda del taller de narració i dibuix que la narradora mOn mas va impartir a les cinc escoles del poble entre l’octubre i el febrer. Prop de 200 alumnes han assistit a la trobada d’avui, que ha inclòs un bingo literari i l’entrega de lots de llibres per als infants de cada centre.

El taller Dibuixar la conversa – Més enllà del llapis ha arribat a la seva fi aquest dimarts al matí amb la cloenda d’aquesta formació inclosa en el Catàleg d’Activitats Educatives de la Biblioteca. Entre l’octubre i el febrer, la narradora mOn mas va impartir tres sessions a 187 alumnes de 5è de cadascuna de les cinc escoles de Montornès.

A les sessions, els infants van treballar autors/es com Gianni Rodari (i la seva tècnica per inventar històries), i d’altres com Yayoi Kusama, Leo Lionni, Trisha Brown i Isidro Ferrer. Es van emprar recursos i materials que estimulen la imaginació i la creativitat dels nens i les nenes, així com tècniques artístiques i jocs literaris. També es van realitzar dinàmiques com canviar finals d’històries, crear personatges, i arriscar-se a inventar desafiant l’absurd.

L’acte de cloenda d’aquest matí ha inclòs un bingo relacionat amb les portades dels llibres treballats al taller. També hi ha hagut intervencions de la narradora mOn mas i de la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez, i s’ha visionat un vídeo amb imatges de les sessions. Un/a representant de cada escola ha recollit un petit lot de llibres com a obsequi de la Biblioteca. A més, en acabar la sessió s’han repartit exemplars de les obres Quatre contes russos i 8 contes de Nadal entre els infants.

Arxivat a: Cultura i festes, Educació
Representants de les cinc escoles del poble han recollit el lot de llibres cortesia de la Biblioteca. A la dreta, la narradora mOn mas, i al darrere, la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez.
Un moment del bingo literari.
La narradora mOn mas.
Un moment del bingo literari.
Un moment del bingo literari.
La regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez, ha tancat l'acte.
Els infants s'han endut un llibre en acabar l'acte.
Algunes de les creacions de l'alumnat al taller.
Una de les sessions del taller.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona