CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Segona convocatòria de subvencions per a projectes culturals

Segona convocatòria de subvencions per a projectes culturals

15/03/2024

Ja està obert el termini per sol·licitar subvencions per a projectes culturals i festius d’interès públic promoguts per les entitats sense ànim de lucre del municipi. El termini de presentació romandrà obert fins al 12 d’abril. La dotació global torna a ser de 32.000 €.

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament ha obert una convocatòria de subvencions adreçades al foment dels projectes culturals impulsats pel teixit associatiu del poble. Les poden sol·licitar les entitats sense ànim de lucre que estiguin inscrites al Registre Municipal d’Entitats. L’objecte dels ajuts són projectes relacionats amb les arts escèniques i visuals, les lletres i el foment de la lectura, la música, la cultura popular i el cicle festiu, la promoció del patrimoni cultural i la creació artística, entre altres.

Novament, l’Ajuntament hi destinarà 32.000 €. Es podrà subvencionar fins al 100 % del cost del projecte o activitat, amb un màxim de 5.000 € per entitat. L’import de cada subvenció dependrà de la puntuació obtinguda.  

Es podran presentar les sol·licituds telemàticament fins al 12 d’abril.
Trobareu tota la informació a l'enllaç adjunt.

Una quinzena de projectes subvencionats el 2023

La convocatòria de subvencions de 2023, la primera feta per l’Ajuntament, va arribar a 15 projectes desenvolupats per 12 entitats sense ànim de lucre del poble.

Entre les iniciatives subvencionades, n’hi havia de caire cultural i festiu, com el Vermut Infernal, el Bingo musical o El Guateque. També activitats musicals, en forma de concerts corals i festivals; exposicions com la de foto de muntanya, organitzada per l'Associació Excursionista Lleure Montornès, i projectes multidisciplinaris com “Les Pastoretes” de La Remençada o “El Petit Príncep” de l’Associació Cultural Palau Dalmanla.

Arxivat a: Cultura i festes
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona