CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Compte enrere per rebre els Reis d’Orient

Compte enrere per rebre els Reis d’Orient

27/12/2023

Els infants ja poden enviar les cartes a Ses Majestats a través de les bústies reials que hi ha a la plaça de Pau Picasso i a la plaça del Poble. Els tres personatges passaran per Montornès el 5 de gener amb la tradicional cavalcada i la recepció reial a El Sorralet.

Per facilitar la feina als Reis d’Orient, aquests dies s’han instal·lat tres bústies reials a la plaça de Pau Picasso i altres tres a la plaça del Poble perquè els més petits hi puguin dipositar les seves cartes.

Es tracta d’una iniciativa de la brigada municipal d’obres, que ha creat els recipients de manera artesanal mitjançant tubs de pvc, pintura i goma eva.

Com no pot ser d’una altra manera, els infants també podran entregar les seves cartes el 5 de gener, a la recepció reial que tindrà lloc a la Carpa Polivalent El Sorralet en acabar la cavalcada. La comitiva sortirà a les 17 h del carrer del Vallès i des d’allà passarà pels carrers del centre del poble.

Les famílies amb nens i nenes que tenen necessitats especials i/o dificultats d’accessibilitat poden enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) per a una millor visita reial al Sorralet.

Arxivat a: Cultura i festes
Bústies reials a la plaça de Pau Picasso.
Bústies reials a la plaça de Pau Picasso.
Un moment de la cavalcada de 2023.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona