CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > En marxa la campanya “Montornès Som Comerç”

En marxa la campanya “Montornès Som Comerç”

15/12/2023

Enguany se sortejaran 5.000 € en vals de compra entre les persones que disposin de l'app Montornès Som Comerç i comprin als establiments del poble. La campanya es perllongarà fins al 6 de gener.

Aquests dies s’entra en el moment àlgid de la campanya “Montornès Som Comerç” que, per tercer any consecutiu, han impulsat la Unió de Botiguers i l’Ajuntament.

La campanya se centra, novament, en la fidelització de les persones que compren a les botigues del poble. Es reedita el sorteig de vals de compra que s’acumularan en el saldo de la targeta moneder de les persones que disposin de l’app Montornès Som Comerç i comprin als establiments del poble adherits. La campanya es va posar en marxa l’1 de setembre i es perllongarà fins al 6 de gener, coincidint amb les setmanes en què més operacions comercials es realitzen. L'app també permet acumular descomptes per a properes compres, així com accedir a promocions. 

En aquesta edició es repartiran 5.000 euros, distribuïts en 1 premi de 500 €; 5 premis de 200 €; 15 premis de 100 €; 28 premis de 50 € i 30 premis de 20 €.

El sorteig es durà a terme el 10 de gener. Les persones guanyadores podran disposar dels premis obtinguts a partir de l’1 de febrer de 2024, i tindran un termini de 3 mesos per poder-los bescanviar.

Arxivat a: Promoció Econòmica
Imatge de la campanya "Montornès Som Comerç"
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona