CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Inscripcions als cursos de català per a persones adultes

Inscripcions als cursos de català per a persones adultes

07/12/2023

Entre el 19 i el 21 de desembre el Consorci per a la Normalització Lingüística mantindrà obert el termini per apuntar-se a les formacions presencials de català del 2n trimestre. Hi ha l’opció de formalitzar-les en línia o bé al Casal de Cultura.

Amb l'any a punt d'acabar, el Consorci per a la Normalització Lingüística treballa en l’organització dels cursos de català per a persones adultes que tindran lloc durant el segon trimestre.

El Casal de Cultura de Montornès acollirà dues formacions presencials de nivell Bàsic, el qual es divideix en tres graus (1, 2 i 3). Són cursos que corresponen al nivell A2 i que estan adreçats a persones alfabetitzades, orientats a comprendre i utilitzar expressions usuals en situacions quotidianes, oralment i per escrit. A Montornès, els horaris i cursos del primer trimestre seran els següents:

  • Bàsic 2: dimarts i dijous, de 15 a 17 h. L’alumnat que hagi assolit una assistència mínima del 75 % del curs podrà continuar amb el nivell Bàsic 3 el mes d’abril.
  • Bàsic 3: dimarts i dijous, de 18 a 20 h. La prova oficial del certificat A2 serà a finals de març.

Totes dues formacions són de 45 hores presencials i són gratuïtes.

El període d’inscripcions serà del 19 al 21 de desembre i es podran formalitzar en línia a través del web del Consorci per a la Normalització Lingüística. També hi haurà l'opció de fer-ho de manera presencial a l’Oficina de Català, situada al Casal de Cultura. L’alumnat del darrer trimestre podrà apuntar-se preferentment el 19 de desembre, de 16 a 19 h, mentre que el nou alumnat ho podrà fer els dies 20 i 21 (el 20, de 9 a 13 h i de 16 a 19 h; i el 21, de 16 a 19 h).

Arxivat a: Cultura i festes
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona