CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El calendari d’advent d’enguany amaga 24 endevinalles

El calendari d’advent d’enguany amaga 24 endevinalles

01/12/2023

Des d’avui, 1 de desembre, i fins al dia 24, persones i col·lectius del poble aniran destapant les caixes i descobrint una endevinalla. Les respostes s’aniran desvetllant dia a dia al mateix calendari.

Per segon any consecutiu, s’ha instal·lat un calendari d’advent a la façana de l’Ajuntament. Aquest cop, però, en comptes de fotografies d’indrets del municipi, les capses amaguen 24 endevinalles. El Departament de Cultura, amb la col·laboració de l’Oficina de Català de Montornès, ha seleccionat els enigmes, alguns d’ells tradicionals i d’altres menys coneguts.

El calendari està fet amb capses de fusta reciclades de diverses mides decorades amb motius nadalencs. L'adaptació i la instal·lació ha estat una iniciativa de la Brigada Municipal d'Obres. Cada dia, persones i col·lectius del poble, com per exemple l’Associació DiverMON, l'ADF, Montornès Animal, Protecció Civil, l’Escola Marinada o el Jutge de Pau, aniran obrint les capses i descobrint les endevinalles. Fins i tot el Pare Noel obrirà una de les caixes, la darrera, la del 24 de desembre.

La primera endevinalla diu així “Tinc molts colors, bonics i brillants, serveixo per decorar i tinc el costum de parpellejar”. L’enigma ha estat destapat aquest matí per l’alcalde, José A. Montero, i la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez. Les respostes s’aniran desvetllant dia a dia al mateix calendari.

Arxivat a: Cultura i festes
La regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez, i l'alcalde, José A. Montero, obrint la 1a capsa del calendari d'advent.
La regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez, llegint l'endevinalla.
La 1a endevinalla del calendari d'advent.
La façana de l'Ajuntament amb els elements decoratius de Nadal.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona