CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Protecció Civil de Montornès rep el diploma com a nova entitat registrada el 2022

Protecció Civil de Montornès rep el diploma com a nova entitat registrada el 2022

31/10/2023

L’entitat local ha participat en l’acte del Dia de la Protecció Civil, celebrat dissabte a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), a Mollet. El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, els ha lliurat un diploma com a nova associació.

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Montornès del Vallès Congost - Mogent ha rebut el certificat com a entitat registrada el 2022.

El president de l’associació, Albert Montenegro, va recollir el diploma a l’acte celebrat dissabte a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), a Mollet del Vallès, amb motiu del Dia de la Protecció Civil de Catalunya. Unes 400 persones van assistir a la trobada de Mollet, presidida pel conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena. A l’acte també es van atorgar diplomes a altres sis associacions de Protecció Civil inscrites el 2022 i es van fer reconeixements a 10 que han complert 10 anys. També es van lliurar mencions honorífiques i altres guardons i distincions. L’alcalde, José A. Montero, i el regidor delegat de l’Àrea de Seguretat Ciutadana i Convivència, Sergi Martínez i Mitjavila, van assistir a la celebració. 

La Protecció Civil a Catalunya

L’objectiu del Dia de la Protecció Civil és esdevenir un punt de trobada i de reconeixement per a totes les persones i organitzacions que treballen per millorar la gestió de les emergències tot reduint l’impacte d’aquestes a la societat.

Actualment hi ha 159 associacions de voluntariat de protecció civil a Catalunya i 1.694 persones voluntàries registrades.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Moment en què es van reconèixer les AVPC registrades el 2022, amb el president de l'entitat de Montornès, Albert Montenegro, a l'esquerra. (imatge: Institut de Seguretat Pública de Catalunya)
Foto de família amb les persones participants en el Dia de la Protecció Civil 2023. (imatge: Departament d'Interior)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona