CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nova convocatòria d’ajuts per a les AMPA

Nova convocatòria d’ajuts per a les AMPA

02/10/2023

Enguany s’hi destinaran 44.000 euros que es repartiran entre les AMPA dels centres de primària, secundària, la Llar d’Infants Pública El Lledoner i l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 18 d’octubre.

L’Ajuntament ha obert la convocatòria anual d'ajuts per a les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes del poble i per als centres educatius.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 18 d’octubre. Es poden presentar a través de la Seu electrònica del web municipal, emplenant els formularis corresponents i adjuntant la documentació descrita a les bases de cada convocatòria. Hi podreu accedir des de l'enllaç adjunt.

Les subvencions a les AMPA van orientades al desenvolupament d’activitats i projectes educatius que afavoreixin, entre d’altres, la col·laboració entre centres, la relació família - escola, la capacitació de les famílies, la diversitat cultural i/o funcional, la innovació educativa, els vincles amb la cultura i les festes del municipi, la coeducació, i la sostenibilitat i la protecció del medi ambient.

L’objectiu és facilitar l’accés a les activitats de les AMPA a totes les famílies, independentment de la seva situació social o econòmica. S’hi inclouen despeses relacionades amb les activitats extraescolars i altres serveis com el d’acollida.

Arxivat a: Educació, Infància
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona