CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Una Festa Major 2023 carregada de música, gresca i cultura popular a tot arreu

Una Festa Major 2023 carregada de música, gresca i cultura popular a tot arreu

19/09/2023

Després de l’inici plujós dels actes centrals de la Festa Major, la resta d’activitats han funcionat sense cap canvi i amb una participació activa del veïnat. Des d’avui està disponible un resum fotogràfic al web municipal, a més de les imatges que hi ha publicades a les xarxes socials del Departament de Cultura i Festes.

La pluja s’ha convertit en un element característic del divendres de la Festa Major a Montornès. La previsió meteorològica va comportar alguns canvis en els primers actes centrals, com el trasllat del pregó del Mag Lari al Teatre Margarida Xirgu o la celebració de la Cremada a l’endemà. Malgrat tot, la resta de propostes incloses en la programació han tirat endavant sense canvis i amb nombrós públic assistent.

La 4a Batalla de Penyes és dels Bartomeus!

Després de la Batalla Musical de dilluns a la plaça de Pau Picasso (la darrera prova de la Batalla de Penyes d’enguany), el jurat format per l’Associació Cultural Palau Dalmanla va anunciar que la Penya Els Bartomeus és la guanyadora de la competició d’enguany. Igual que l’any passat, els verds es van imposar en el marcador guanyant quatre de les cinc proves. En aquesta ocasió han vençut a la recollida solidària de taps, a la donació de sang, al “derribo” i a la Batalla Musical, mentre que la Penya Pere Anton va aconseguir la victòria a l’estirada de corda.

Esports per acomiadar les festes

Les activitats incloses en el programa de la Festa Major 2023 finalitzaran aquest cap de setmana amb quatre proves esportives: el 2n Torneig Memorial Blanxi de futbol sala (23/09), la XXV Milla Urbana de Festa Major (23/09), l’entrenament obert de karate (24/09) i el XIV Memorial Luís Cámara de ciclisme (24/09).

La Festa Major 2023 a les xarxes

Durant aquests dies, veïnat i entitats han fet servir l’etiqueta #FMMontornes23 per compartir imatges i vídeos de les festes. També hi ha publicacions a les xarxes socials de Cultura Montornès (@culturamontornes) i de l’Ajuntament (@ajmontornes), així com una galeria fotogràfica a l’enllaç adjunt.

Arxivat a: Cultura i festes
17/09/2023 - Dansa de la Batalla
15/09/2023 - Photocall de la Festa Major 2023
18/09/2023 - Berenar d'homenatge a la gent gran
18/09/2023 - Foto de família de les penyes Pere Anton i Els Bartomeus
17/09/2023 - Pere Anton Open Festival
17/09/2023 - Estirada de corda
16/09/2023 - Cremada de l'Ajuntament
16/09/2023 - Correfoc
15/09/2023 - Concert amb Maruja Limón
Punt Lila als concerts celebrats divendres a la Carpa Polivalent El Sorralet.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona