CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Inscripcions als cursos de català per a persones adultes

Inscripcions als cursos de català per a persones adultes

23/08/2023

El termini per apuntar-se a les formacions que el Consorci per a la Normalització Lingüística impartirà presencialment a Montornès romandrà obert entre el 12 i el 15 de setembre. El nou alumnat podrà sol·licitar una prova de nivell entre l’1 i el 8 de setembre a través del web inscripcions.cpnl.cat.

Les persones adultes que vulguin millorar el seu català o aprendre la llengua tindran una nova oportunitat a partir d’aquest setembre. Un any més, el Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix dues formacions al Casal de Cultura de Montornès.

De nou, els cursos són de nivell Bàsic, el qual es divideix en tres graus (1, 2 i 3), un per cada trimestre. Així, després de superar el Bàsic 3 el juny, l'estudiant podrà fer la prova oficial per obtenir el certificat de nivell A2. A Montornès, els horaris i cursos del primer trimestre seran els següents:

  • Bàsic 1: dimarts i dijous de 15 a 17 h.
  • Bàsic 2: dimarts i dijous de 18 a 20 h.

Totes dues formacions són de 45 hores presencials i són gratuïtes.

El període d’inscripcions serà del 12 al 15 de setembre i es podran formalitzar en línia a través del web del Consorci per a la Normalització Lingüística. També hi haurà l'opció de fer-ho de manera presencial a l’Oficina de Català, situada al Casal de Cultura. L’alumnat del darrer any podrà apuntar-se preferentment els dies 12 i 13 de setembre, de 9 a 13 h, mentre que el nou alumnat ho podrà fer els dies 14 i 15 (el 14, de 9 a 13 h i de 16 a 19 h, i el 15, de 9 a 13 h).

El nou alumnat interessat a fer una formació cal que presenti un certificat acreditatiu del seu nivell o bé faci una prova de nivell. En qualsevol dels casos caldrà realitzar la sol·licitud entre l’1 i el 8 de setembre a través del web inscripcions.cpnl.cat.

Per consultar els cursos que el Consorci ofereix a la comarca, tant presencials com en línia, podeu adreçar-vos al cercador de cursos.

Arxivat a: Cultura i festes
Imatge: Consorci per a la Normalització Lingüística.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona