CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Vuelta 23 passarà per Montornès

La Vuelta 23 passarà per Montornès

18/08/2023

El 27 d’agost, entre les 11.30 h i les 14.30 h, hi haurà afectacions en la circulació de vehicles a les avingudes de l’Onze de Setembre i de Barcelona per la celebració de la segona etapa de la cursa ciclista.

La província de Barcelona serà l’escenari de les tres primeres etapes de La Vuelta 23, una de les curses ciclistes més importants del món i la més rellevant a Espanya.

Concretament, el diumenge 27 d’agost Montornès serà un dels punts del traçat de la segona etapa, de 182 km, que començarà a Mataró i passarà per municipis com La Roca del Vallès, Sabadell i Olesa de Montserrat fins arribar al Castell de Montjuïc, on serà la línia de meta.

Està previst que cap a les 13.30 h La Vuelta passi per Montornès, procedent de Vilanova del Vallès. El recorregut que farà pel municipi afectarà tota l’avinguda de l’Onze de Setembre i l’avinguda de Barcelona. Tot seguit, la caravana es dirigirà cap a Montmeló.

El pas de la cursa per Montornès comportarà afectacions en la circulació de vehicles a la zona. D’aquesta manera, entre les 11.30 h i les 14.30 h, les avingudes de l’Onze de Setembre i de Barcelona romandran tallades al trànsit per garantir la seguretat dels esportistes. També hi haurà restriccions als carrers que connecten amb aquestes dues vies, així com als guals, aparcaments i camins que hi tinguin accés directe.

La Vuelta 23 finalitzarà el 17 de setembre en la seva 21a etapa, a Madrid.

Arxivat a: Esports
Imatge: Diputació de Barcelona.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona