CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Els nous talents de la música urbana del territori, al HIELO Festival

Els nous talents de la música urbana del territori, al HIELO Festival

17/08/2023

La masia Can Masferrer serà l’escenari de la primera edició d’aquest esdeveniment musical el divendres 8 de setembre. És una proposta escollida als pressupostos participatius Kosmos 2023 del Departament de Joventut.

HIELO és el nom del festival de música urbana que tindrà lloc el divendres 8 de setembre, entre les 18 i les 4.30 h, a la masia Can Masferrer. El jovent va votar l’activitat a l’Assemblea Jove +18 dels pressupostos participatius Kosmos 2023.

Amb la iniciativa es pretén donar suport als artistes emergents de l’escena de la música urbana de la comarca.

El públic podrà veure en directe una quinzena de rapers/es i DJ's com Haison, Lixi Jade, 000esu o Soul Diggers, entre d’altres. També hi haurà un espai de micro obert i una zona de restauració amb food trucks.

Les entrades són gratuïtes i estan disponibles al web entrades.montornes.cat. L’aforament és limitat.

Per a més informació podeu adreçar-vos al web del Departament municipal de Joventut, al WhatsApp 673 532 609 o al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e). També podeu seguir el departament als seus perfils d’Instagram, Twitter, Facebook i Tik-Tok i el perfil del HIELO Festival a Instagram.

El jovent, al costat de la música urbana

El HIELO Festival no és el primer esdeveniment dedicat al gènere urbà que té lloc a Montornès. El 2018, 2019 i 2021, també dins dels pressupostos Kosmos del Departament de Joventut, l’Urban Art Festival va apropar la cultura urbana al poble amb tornejos de bàsquet, espais per pintar grafits i concerts.

Arxivat a: Joventut
Cartell de l'activitat.
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona