CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’alcalde de Montornès, vicepresident del Consell Comarcal

L’alcalde de Montornès, vicepresident del Consell Comarcal

20/07/2023

L’alcalde, José A. Montero, és el 3r vicepresident del Consell Comarcal del Vallès Oriental. Aquest dimecres s'ha assabentat al plenari de l’ens sobre el decret de delegacions i d’àrees del nou equip de govern.

El President del Consell Comarcal, Emilio Cordero, va donar a conèixer, aquest dimecres al plenari de la institució, el decret de delegacions d’àrees i de vicepresidències que integren el nou equip de govern. Són 3 vicepresidències i 17 àrees.

L’alcalde de Montornès, José A. Montero, ocupa la 3r vicepresidència. La primera és per a Marc Candela, regidor de Canovelles, i la segona per a Joan Pons, alcalde de Vilalba Sasserra.

El president o presidenta del Consell Comarcal és qui nomena, entre els consellers i conselleres comarcals, un vicepresident o vicepresidenta o més, que l'han de substituir per ordre de nomenament en cas de vacant, absència o impediment, i als quals pot delegar l'exercici de les seves atribucions.

Entre els consellers i les conselleres del nou mandat, a més de l’alcalde, hi ha el regidor del Partit Popular a l’Ajuntament de Montornès, Miguel Ángel Alvarado.

Arxivat a: Ajuntament
Equip de govern del Consell Comarcal del Vallès Oriental (Foto: Esther Garcia. CCVO)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona