CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Oberta la convocatòria de subvencions per fer actuacions dins la Xarxa de Parcs Naturals

Oberta la convocatòria de subvencions per fer actuacions dins la Xarxa de Parcs Naturals

18/07/2023

Els ajuts volen fomentar projectes i activitats forestals, la millora dels habitatges i la restauració del patrimoni arquitectònic, i activitats de caràcter cívic, cultural i esportiu, entre d'altres. Les sol·licituds es poden presentar fins al 20 d'agost.

La Diputació de Barcelona ha obert una convocatòria de subvencions per a aquells i aquelles particulars dels àmbits dels espais naturals protegits de la Xarxa de Parcs Naturals que hi vulguin dur a terme actuacions. En el cas de Montornès, els espais protegits formen part del Parc de la Serralada Litoral.

La finalitat dels ajuts és fomentar activitats forestals, agrícoles, ramaderes, d'empreses de serveis, de millora dels habitatges i restauració del patrimoni arquitectònic, d'entitats culturals, cíviques i esportives i instal·lacions tèrmiques de biomassa i l'eficiència-estalvi energètic en edificis per a l’any 2024.

Les actuacions s'hauran de fer entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2024, mentre que la seva justificació s'haurà de presentar durant el primer trimestre de 2025. Caldrà sempre que estiguin relacionades amb els objectius de la normativa específica de cada espai i que es desenvolupin dins l’àmbit corresponent que assenyalen les bases

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 20 d'agost de 2023 a través de la seu electrònica de la Diputació. En cas de dubte, podeu trucar la Unitat de Registre de l’Oficina d’Assistència en Matèria de Registres de la Diputació de Barcelona al 934 022 113.

Arxivat a: Medi Ambient
Vista del Cami antic de Martorelles (Imatge d'arxiu)
Infografia sobre les subvencions Xarxa Parcs Naturals 2024.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona