CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Esplai Panda anuncia l’anul·lació de les colònies d’estiu

L’Esplai Panda anuncia l’anul·lació de les colònies d’estiu

18/07/2023

Segons explica l’entitat en un comunicat, l’esplai es troba en un procés de canvi generacional amb baixes de monitors i monitores titulats i noves incorporacions que encara no disposen d’un grau de formació òptim. La situació impossibilita afrontar l’activitat amb la seguretat i qualitat necessàries.

L’Esplai Panda ha emès un comunicat anunciant la cancel·lació de les colònies d’enguany que s’havien de dur a terme del 30 de juliol al 6 d’agost per a infants des de P4 a 4t d’ESO. En l’escrit, difós a través de les xarxes socials, l’entitat explica que actualment viu un procés de canvi generacional amb baixes del cos de monitors i monitores titulats i noves incorporacions encara en procés de formació. Una situació que els impedeix afrontar una activitat de la magnitud de les colònies amb prou garanties de seguretat i qualitat.

En l’escrit, l’entitat assenyala que està treballant en la formació d’aquests nous membres, amb vista a l’organització del curs 2023/24 i per evitar que la situación es repeteixi.

L’Esplai Panda desenvolupa la seva activitat durant tot l’any amb propostes setmanals de lleure educatiu. La culminació del curs són les colònies que els monitors i monitores organitzen de forma altruista. L’activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Arxivat a: Educació, Infància, Joventut
Logotip de l'Esplai Panda

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona