CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > “L’estiu és viu”, agenda cultural del mes de juliol

“L’estiu és viu”, agenda cultural del mes de juliol

30/06/2023

Una trentena d’activitats conformen una agenda plena de propostes culturals i lúdiques per gaudir d’aquest mes de juliol al poble.

Sota el títol “L’estiu és viu a Montornès”, l’Ajuntament presenta, un any més, les activitats que es duran a terme al municipi durant el mes de juliol i que conviden el veïnat a aprofitar el bon temps per gaudir de la cultura. 

La programació comença fent por. El Departament de Joventut proposa aquest divendres el Túnel del Terror d’estiu i el dissabte Montornès Zombie, totes dues activitats escollides a la convocatòria de Kosmos, els pressupostos participatius joves.

Aquest cap de setmana també hi ha circ amb les funcions del Circ Raluy Legacy a la carpa ubicada al recinte firal. Aquest, però, no serà l’única proposta circense de l’estiu, perquè el 14 de juliol, la Cia. Anna Confetti oferirà un espectacle de teatre gestual, amb molt d’humor i itinerant anomenat “A la fresca”. 

Música i cinema per gaudir a la fresca

Pel que fa a la música, la programació n’inclou per a tot els gustos. El 15 juliol, torna un clàssic de l’estiu: les havaneres, amb l’actuació en directe de Les Anxovetes, a la plaça de Pau Picasso. La mateixa nit hi ha la sisena edició d’El Vallès Es Crema Fest a Can Masferrer amb bandes punk-rock d’arreu de la comarca i el Festival d’Estiu de l’Hermandad Nuestra Señora del Carmen, al carrer de la Casa Nova.

Durant el mes de juliol, també hi haurà dues nits de cinema a la fresca: a la plaça del Poble s’hi projectarà La família Mitchell contra les màquines i la Penya Els Bartomeus torna a organitzar l’Autocine, que aquest any estarà dedicat a la clàssica Grease. 

La Biblioteca, ben activa a l’estiu

La Biblioteca de Montornès ofereix una dotzena d’activitats al voltant de la narrativa, els contes i els aprenentatges de l’escriptura, amb la guia de l'escriptora Alba Dalmau i el poeta Josep Pedrals. Al costat d'això, es proposa jugar en família, escoltant contes i fent manualitats i una festa de pijames de peluixos, i diversos tallers per desenvolupar habilitats com l’estampació, l’enquadernació o la cuina.   

Tornem a passar les “Nits d’Estiu a la Romana”

L’Ajuntament de Montmeló i de Montornès del Vallès tornen a unir esforços per tirar endavant una nova edició de les “Nits d’Estiu a la Romana”, amb tres activitats culturals al jaciment Mons Observans. El programa inclou el singular espectacle vivencial “Paraules que trenquen ossos” de la guardonada companyia vallesana Pagans (8 de juliol); el concert de la montornesenca Andrea Barato (15 de juliol); i l’espectacular sopar romà amb dinamització teatral “Convivium” (22 de juliol). Cal reserva prèvia a www.monsobservans.cat/contacte o a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

(Podeu consultar el detall de les activitats del programa al document adjunt. Algunes de les propostes requereixen inscripció prèvia al web entrades.montornes.cat).

Arxivat a: Cultura i festes
Imatge de la programació d'estiu

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona