CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Natura i poesia per tancar la quarta edició del programa “Salut, pas a pas”

Natura i poesia per tancar la quarta edició del programa “Salut, pas a pas”

16/06/2023

La programació de caminades d’aquesta primavera ha arribat a la seva fi amb una excursió per la plana de Can Vilaró que ha inclòs referències a l’ecosistema que hi ha a l’entorn del camí fluvial. Un total de 35 persones han assistit a les caminades realitzades entre el 23 de març i el 8 de juny.

La plana de Can Vilaró ha estat l’escenari triat per tancar la 4a programació de caminades setmanals Salut, pas a pas, una iniciativa dels departaments municipals de Salut Pública i Participació Ciutadana que pretén promoure l’exercici físic i la socialització entre persones que en tenen mancança.

La sortida, inclosa en el programa Parcs i biblioteques... naturalment de la Xarxa de Biblioteques Municipals i la Xarxa de Parcs Naturals, estava prevista pel 25 de maig però va quedar ajornada fins al 8 de juny per la previsió de pluja.

La comitiva va fer un recorregut pel camí fluvial fins a la riera de Vallromanes en què el responsable de l’Escola de Natura del Corredor, Joan Manel Riera, va explicar les particularitats d’aquest entorn, considerat Xarxa Natura 2000. A més, durant la jornada es van llegir fragments de poemes d’autors/es catalans/es a càrrec de les mateixes persones assistents.

El recorregut va acabar a la Biblioteca amb un acte de cloenda i un esmorzar per compartir comentaris i valoracions de les sortides d’aquest trimestre.

La quarta edició del programa de caminades Salut, pas a pas va començar el 23 de març amb una excursió a la Font de Santa Caterina. Des de llavors s’han realitzat una desena de sortides setmanals d’unes 2 hores de durada cadascuna que han comptat amb la participació de 35 persones d’entre 55 i 80 anys, la majoria dones. Les caminades han inclòs intervencions de professionals del Centre d’Atenció Primària i dels departaments de Medi Ambient, Patrimoni i Serveis Socials.

Segons les previsions, les sortides es reprendran cap a la tardor.

Arxivat a: Medi Ambient
Un moment de la darrera sortida del 4t programa de caminades setmanals “Salut, pas a pas”.
Un moment de la darrera sortida del 4t programa de caminades setmanals “Salut, pas a pas”.
Cloenda de la darrera sortida del 4t programa de caminades setmanals “Salut, pas a pas”.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona