CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Preparant una nova edició del mercat de segona mà

Preparant una nova edició del mercat de segona mà

11/05/2023

L’11 de juny, de 10 a 14 h, se celebrarà una nova edició del mercat de segona mà a la plaça del Poble. Les inscripcions per posar-hi parada es poden formalitzar fins al 5 de juny a montornes.cat/mercat-segona-ma.

Els departaments de Participació Ciutadana i Convivència preparen  una nova edició del mercat de segona mà. Tindrà lloc l’11 de juny, de 10 a 14 h, a la plaça del Poble.

Qualsevol veí o veïna hi pot posar parada, amb inscripció prèvia, per vendre aquells objectes en bon estat que ja no utilitza (roba, sabates, estris, eines, petits electrodomèstics, llibres, joguines, etc.). No s'hi podran intercanviar ni vendre objectes o productes perillosos o nocius, ni tampoc animals o aliments.

Les inscripcions per posar parada són gratuïtes. Es poden formalitzar fins al 5 de juny emplenant el formulari que trobareu a l’enllaç montornes.cat/mercat-segona-ma.

L'Ajuntament posarà les taules i les cadires. Com és habitual, s’assignaran les parades per ordre d'arribada el dia del mercat.

Si necessiteu més informació o teniu alguna consulta, podeu contactar amb (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
Imatge de promoció del mercat de segona mà
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona