CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Circuit de cal·listènia al torrent de les Vinyes Velles

Circuit de cal·listènia al torrent de les Vinyes Velles

11/05/2023

El conjunt inclou una desena d’aparells per exercitar el cos i té capacitat per a més de 20 persones usuàries. La iniciativa va ser una de les escollides per l’Assemblea Jove en el marc dels pressupostos participatius Kosmos de l’any passat.

La cal·listènia es defineix com un conjunt d’exercicis que se centren en la utilització del pes propi corporal per realitzar un entrenament integral del cos: abdominals, flexions, esquats, muscle-ups, fons de braços verticals, entre d’altres.

El parc instal·lat al torrent de les Vinyes Velles conté una biga d’equilibri, un banc d’abdominals inclinat, una barra alta estil serp, paral·leles petites i llargues, una combinació de barres freestyle, anelles i una doble escala de transicions a diferents alçades.

La instal·lació té capacitat per a més de 20 persones usuàries i s’acompanya d’un cartell informatiu on s’especifiquen les normes d’ús. La inversió ha estat de 18.104,02 €.

L’actuació dona resposta a una de les iniciatives escollides per l’Assemblea Jove a través dels pressupostos participatius Kosmos 2022 del Departament de Joventut.

Arxivat a: Joventut, Via pública
Instal·lacions de cal·listènia al torrent de Vinyes Velles.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona