CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Arnau Pérez, del Club Triatló Montornès, es proclama campió de Catalunya de Duatló de Muntanya per tercer any consecutiu

Arnau Pérez, del Club Triatló Montornès, es proclama campió de Catalunya de Duatló de Muntanya per tercer any consecutiu

31/03/2023

L’esportista del Montornès ha estat el més ràpid en la categoria cadet a la prova celebrada a Balaguer. Joel Joan Sans, del mateix club, també hi ha competit en la categoria infantil, on s’ha fet amb l’11a posició.

L’escola del Club Triatló Montornès continua ben present en les competicions que tenen lloc arreu de Catalunya.

Recentment, dos dels seus integrants han participat en el Campionat Nacional de Catalunya de Duatló de Muntanya a Balaguer, un esdeveniment que ha reunit un centenar de joves.

En la categoria cadet, Arnau Pérez s’ha proclamat campió amb una marca de 21 minuts i 43 segons, després de completar 1.500 m corrent, 4.000 m en BTT i altres 1.000 m més a peu. És el tercer any consecutiu que el triatleta del Montornès aconsegueix el campionat.

Joel Joan Sans ha estat l’altre esportista del club que ha pres part en la prova. En el seu cas, ha acabat 11è al rànquing de la categoria infantil, un cop completats els 1.000 m de cursa, els 3.000 m en BTT i uns darrers 500 m corrent.

Arnau Pérez i Joel Joan Sans han aconseguit el 15è i el 24è lloc a la classificació absoluta, respectivament.

(Adaptació de la informació facilitada pel Club Triatló Montornès)

Arxivat a: Esports
Arnau Pérez després de proclamar-se campió de Catalunya de Duatló de Muntanya. (imatge: Club Triatló Montornès)
Arnau Pérez i Joel Joan Sans al podi del Campionat Nacional de Catalunya de Duatló de Muntanya. (imatge: Club Triatló Montornès)
 Arnau Pérez amb la resta de campions del Campionat Nacional de Catalunya de Duatló de Muntanya. (imatge: Federació Catalana de Triatló)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona