CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Consulta pública prèvia a la modificació del reglament d’ús de les instal·lacions esportives municipals - Termini ampliat fins al 9 d’abril

Consulta pública prèvia a la modificació del reglament d’ús de les instal·lacions esportives municipals - Termini ampliat fins al 9 d’abril

27/03/2023

Fins al 9 d’abril el veïnat pot opinar sobre la modificació del reglament d’ús de les instal·lacions esportives de Montornès. S'hi pot participar presentant una instància a l'Ajuntament o a través de la plataforma Participa311 – Decidim Montornès.

L'Ajuntament ha ampliat el termini per poder opinar sobre la modificació del reglament regulador de l’ús de les instal·lacions esportives municipals.

El document incorporarà els nous equipaments que s’han posat en marxa en els darrers anys, com la Carpa Polivalent El Sorralet i les instal·lacions del parc socioesportiu de Montornès Nord.

El veïnat i les organitzacions que ho considerin adient poden remetre les seves opinions del 27 de març al 9 d’abril de 2023, emplenant la següent instància o a través de la plataforma Participa311.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Esports
Torneig de futbol al Cruyff Court del nou parc socioesportiu de Montornès Nord.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona