CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Preparant la XIX Nit de l'Esport de Montornès

Preparant la XIX Nit de l'Esport de Montornès

24/03/2023

El divendres 31 de març la Carpa Polivalent El Sorralet acollirà la XIX Nit de l’Esport, una cita que aplegarà més de 400 persones vinculades a l'esport montornesenc. Es lliuraran guardons per als/les esportistes i equips més destacats de la temporada 2021-22.

Després de tres anys d’absència per culpa de la pandèmia, l’esport montornesenc es trobarà novament per premiar esportistes, equips i persones vinculades al món de l’esport local. La Nit de l’Esport aplegarà més de 400 persones el proper 31 de març al vespre, a la Carpa Polivalent El Sorralet, per premiar els/les millors de la temporada 2021-22. Hi ha 50 nominacions per a esportistes de diferents categories i per a 14 equips (7 infantils i 7 sènior).

Es reconeixerà el millor esportista infantil i sènior en categories femenina i masculina; millor equip infantil i sènior; i els esportistes més constants infantils i sèniors en categories femenina i masculina.

També es distingiran entitats esportives i es faran mencions a persones i col·lectius que hagin destacat per la seva dedicació a l'esport local. (En el document adjunt trobareu la llista de nominats/des)

Al marge dels guardons, enguany l'Ajuntament farà una recepció institucional i un reconeixement especial a l'excel·lència esportiva d'Alex Villa del Club d'Escacs Montornès;Yago Domínguez de JRB OFF ROAD SHERCO; María López del Club Karate Montornès; i Miquel Corbera, que ha corregut amb el Club Atletisme Montornès. Tots quatre han estat destacats pel seu palmarés a nivell nacional i internacional durant el 2022.  

Arxivat a: Esports
Carpa Polivalent El Sorralet

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona