CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Oberta la convocatòria de subvencions per a projectes culturals d'interès públic

Oberta la convocatòria de subvencions per a projectes culturals d'interès públic

22/03/2023

Per primera vegada, l’Ajuntament obre una convocatòria per subvencionar projectes i activitats culturals promogudes per les entitats sense ànim de lucre del poble. Les sol·licituds es poden presentar fins al 20 d’abril. S’hi destinaran 32.000 €.

Aquest dimarts s’ha obert el termini per presentar sol·licitud de subvencions per a projectes i activitats culturals d’interès públic promoguts per les entitats sense ànim de lucre del poble.

S’hi inclouen activitats i projectes relacionats amb les arts escèniques i visuals, les lletres i el foment de la lectura, la música, la cultura popular i el cicle festiu, la promoció del patrimoni cultural i la creació artística entre altres.

L’Ajuntament hi destinarà un total de 32.000 €. Es podrà subvencionar fins al 100% del cost del projecte o activitat, amb un màxim de 5.000 €. L’import de cada subvenció dependrà de la puntuació obtinguda. 

Les sol·licituds es poden presentar fins al 20 d’abril en línia i de forma presencial. Trobareu tota la informació en l’ enllaç adjunt. 

Arxivat a: Cultura i festes
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona