CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Eleccions per renovar la junta del Casal de la Gent Gran Centre

Eleccions per renovar la junta del Casal de la Gent Gran Centre

15/03/2023

Fins al 30 de març es poden presentar candidatures per formar part del Consell de Govern de l’entitat i el 12 d’abril se celebraran les eleccions per a la renovació del mateix. Per fer les sol·licituds cal adreçar-se a l’OAC Centre.

El Casal de la Gent Gran Centre ha obert el procés per escollir els nous membres del Consell de Govern. 

Les candidatures han de ser llistes tancades i amb un mínim de 5 membres, d’acord amb el reglament de funcionament dels casals que va entrar en vigor el febrer de 2013. Han d’incloure els següents càrrecs: president/a, vicepresident/a, tresorer/a i almenys un/a vocal. Totes les persones han de tenir el carnet de gent gran.

Si només es presenta una candidatura, no caldrà celebrar la votació i es proclamarà aquesta com a nova junta directiva. Si se’n presenta més d’una, es convocaran eleccions el 12 d’abril, de 15 a 20 h, al mateix Casal de la Gent Gran Centre.

El període de presentació de candidatures començarà el dijous 16 de març i finalitzarà el 30 d’aquest mes. Per fer les sol·licituds cal adreçar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) Centre del carrer de Sant Isidre, 11-13. Les persones que vulguin saber si tenen dret a vot i a presentar impugnacions també es poden dirigir al mateix equipament i consultar el cens entre l’1 i l’11 d’abril.

 

Arxivat a: Gent Gran
Casal de la Gent Gran Centre
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona