CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Consulta pública prèvia a la modificació del reglament de la Llar d’Infants Pública

Consulta pública prèvia a la modificació del reglament de la Llar d’Infants Pública

13/03/2023

Des d'aquest dilluns 13 de març i fins al dia 27, el veïnat pot opinar sobre la modificació del reglament regulador del servei de la llar d’infants municipal. S'hi pot participar presentant una instància a l'Ajuntament o a través de la plataforma Participa311 - Decidim Montornès.

L'Ajuntament ha posat en marxa el procés d’elaboració del reglament regulador del servei de la Llar d'Infants Pública El Lledoner. El document té per finalitat estructurar i fixar els criteris i el procediment d'inscripció per garantir l’accés en igualtat de condicions a totes les prestacions. També detallarà i descriurà els conceptes, drets, obligacions i deures, tràmits i procediments que comporta el servei i l’accés de les persones que en seran usuàries.

El veïnat i les organitzacions que ho considerin adient poden remetre les seves opinions del 13 al 27 de març de 2023, emplenant la següent instància o a través de la plataforma Participa311 - Decidim Montornès.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Infància
Llar d'Infants Pública El Lledoner
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona