CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nous elements a les zones de jocs dels parcs del Torrent de les Vinyes Velles i dels Gegants

Nous elements a les zones de jocs dels parcs del Torrent de les Vinyes Velles i dels Gegants

18/01/2023

Aquesta setmana es fan obres de millora als dos parcs infantils. A la zona de jocs del torrent de les Vinyes Velles s’hi instal·la un gronxador niu, una casa de fusta, cordes suspeses i una estructura de cinc troncs, mentre que al parc dels Gegants hi haurà dos nous tobogans amb troncs entre ells.

Les zones de jocs que hi ha als parcs del torrent de les Vinyes Velles i dels Gegants creixen amb noves instal·lacions per promoure el joc a l’aire lliure. Aquesta setmana es duen a terme els treballs als dos espais.

En el cas del parc infantil del torrent de les Vinyes Velles, es complementa la zona de picnic i el castell de fusta que hi ha amb la col·locació d’un gronxador niu, una casa de jocs de fusta, un joc de cordes suspeses i una estructura de cinc troncs. L’espai rep un ús intens i acull nombroses celebracions de festes familiars. L’empresa PHOTO, S.L duu a terme les obres amb un pressupost de 17.825 euros amb IVA inclòs.

Pel que fa al parc infantil dels Gegants, s’amplia la zona de jocs amb la instal·lació de dos tobogans d’acer inoxidable i la col·locació de troncs. En aquest cas, l’empresa BDU ESPACIOS DE VALOR, S.A realitza els treballs. El pressupost de la contractació és de 18.137 euros amb IVA inclòs.

Segons les previsions, les obres quedaran enllestides aquesta mateixa setmana.

Arxivat a: Territori
Obres a la zona de jocs del parc del torrent de les Vinyes Velles.
Obres a la zona de jocs del parc dels Gegants.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona