CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Memorial Covid-19, protagonista del calendari 2023 de l’OMIC

El Memorial Covid-19, protagonista del calendari 2023 de l’OMIC

20/12/2022

Com cada any, l’Oficina d’Atenció al Consumidor ha elaborat el calendari de prestació del servei utilitzant un element destacat del municipi. Enguany s’ha escollit el conjunt del Memorial Covid-19, ubicat als jardins de l’Ajuntament.

És tradició que l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor publiqui un calendari de butxaca que duu assenyalats els dies de prestació del servei durant l’any. Des del 2011, l'anvers del calendari està dedicat a un element patrimonial o equipament emblemàtic del poble. Fins ara hi ha aparegut l’Ametlla de l’avinguda d’Ernest Lluch, el Terminus Augustalis, Mons Observans i el refugi de Ca l’Arnau, entre d'altres. També equipaments com Can Saurina, el CI Pintor Mir, el CJ Sputnik i el Teatre Margarida Xirgu. Fins i tot s’han reproduït elements que ja no existeixen com el carrer de Francesc Macià durant la dècada dels anys 50, gràcies a la il·lustració que l'artista Víctor Otero va fer en el marc del projecte Retrats del Montornès que ja no hi és.

Per al calendari del 2023 s’ha escollit un element amb força pes i significat. Es tracta del conjunt Memorial Covid-19, ubicat als jardins de l’Ajuntament per homenatjar les víctimes de la pandèmia i, en general, a tota la ciutadania.

El calendari es repartirà en els propers dies per les bústies de les cases juntament amb el darrer número de l’any del butlletí d’informació municipal Montornès Viu.

Arxivat a: Consum
Calendari OMIC 2023 dedicat al Memorial Covid-19
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona