CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Aprovat el Pla normatiu 2023

Aprovat el Pla normatiu 2023

12/12/2022

Entre les normatives que l’Ajuntament ha previst elaborar i aprovar l’any vinent hi ha una ordenança municipal d’estalvi d’aigua i una altra de soroll. També es preveu modificar el reglament de funcionament de les instal·lacions esportives.

El Ple de l’Ajuntament ha aprovat aquest mes de desembre el Pla normatiu de l’any 2023. El document inclou la relació de les normatives municipals que es crearan o modificaran l’any vinent. N'hi ha una desena.

L’Àrea del Territori preveu la creació d’una ordenança municipal d’estalvi d’aigua i una altra reguladora dels sorolls. També es treballarà una ordenança reguladora de les llicències d’obres i del cementiri municipal.

Pel que fa a reglaments, s’ha previst modificar el de cessió temporal d’habitatges mitjançant contracte de lloguer i el de cessió dels horts municipals. Igualment, s’ha previst modificar el reglament del CEM Les Vernedes i de les instal·lacions esportives i es crearà un reglament que reguli el servei d’Intervenció Socioeducativa que es presta en l’àmbit de l’Acció Social.

Arxivat a: Ajuntament
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona