CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Col·laborant des de la Taula per l’Ocupació i la Formació per donar respostes a les necessitats del mercat laboral

Col·laborant des de la Taula per l’Ocupació i la Formació per donar respostes a les necessitats del mercat laboral

24/11/2022

Aquest dijous s’ha reunit a l’Espai Cultural Montbarri la Taula per l’Ocupació i la Formació de Montornès, on hi ha representats el Consell Comarcal, patronal, sindicats i el teixit industrial del municipi i del Baix Vallès. S’ha parlat, entre altres coses, de les necessitats del mercat laboral i de les accions formatives necessàries actuals i de futur per donar-hi resposta. També, dels reptes mediambientals que afronten les empreses.

Representants delConsell Comarcal, de les patronals Pimec i UEI, dels sindicats UGT i CCOO, de l’Associació Industrial del Baix Vallès i Concentració Industrial Vallesana, així com d’una quinzena d’empreses del teixit productiu de Montornès, s’han donat cita aquest dijous a l’Espai Cultural Montbarri en el marc de la Taula per l’Ocupació i la Formació de Montornès.

La sessió ha estat presidida per l’alcalde, José A. Montero, i ha comptat també amb la presència del regidor d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado. 

Durant la trobada s’han presentat les diverses iniciatives formatives desenvolupades durant l’any a Montornès com els itineraris del projecte “Dimensió Sociolaboral”, que s’inclou dins del programa “Dimensions Joves” de suport integral a la població juvenil, i la convocatòria de subvencions de l’FPO Dual, en què participen una desena d’empreses del municipi.

També s’ha parlat de les accions de futur i que seguiran lligades a les necessitats del mercat laboral, expressades des del teixit industrial. 

Reptes de futur: la lluita contra el canvi climàtic

La sessió d’aquest dijous també ha servit per posar sobre la taula els reptes de futur en matèria mediambiental recollits al Pla d’Acció per l'Energia Sostenible i el Clima (PAESC) de Montornès. El document marca una reducció de les emissions de CO2 a la meitat l’any 2050 amb 73 accions de transició energética, mobilitat sostenible i la gestió eficient de l’aigua, entre d'altres, que impliquen de forma especial les empreses. El teixit empresarial comptarà amb el suport de l’Oficina Acció Climàtica, que els oferirà assessorament i informació sobre actuacions que promoguin l'eficiència energètica i la mitigació dels efectes del canvi climàtic.

Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
L'alcalde, José A. Montero, i el regidor d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado, amb les persones que han assistit a l'acte.
Un moment de la sessió.
L'alcalde, José A. Montero, i el regidor d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado, en un moment de l'acte.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona