CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Els clubs de lectura de Montornès, presents a l'11è Club del Llibre

Els clubs de lectura de Montornès, presents a l'11è Club del Llibre

18/10/2022

Una quinzena d'usuaris i usuàries de la Biblioteca de Montornès van assistir a la trobada comarcal d'El Club del Llibre celebrada dissabte a Bigues i Riells del Fai. L'acte va comptar amb la presència del periodista i escriptor Toni Cruanyes.

La Biblioteca de Montornès no ha volgut faltar a l'11a trobada comarcal d'El Club del Llibre, celebrada aquest dissabte al Teatre Auditori Polivalent de Bigues i Riells del Fai. Juntament amb la directora del centre, Glòria Catafal, hi ha assistit també una quinzena de persones usuàries dels clubs de lectura que tenen lloc periòdicament a l'equipament.

El Club del Llibre és un cicle de trobades amb escriptors/es a les biblioteques, promogut per la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de diverses editorials.

El convidat estrella de l'esdeveniment d'enguany ha estat el periodista i escriptor Toni Cruanyes, qui ha conversat amb les persones lectores sobre la seva última novel·la, La Vall de la Llum. El llibre ha estat guardonat amb el Premi Josep Pla 2022.

L’activitat ha estat organitzada per les Biblioteques del Vallès Oriental. A més de Montornès, hi han anat persones dels clubs de lectura de l’Ametlla, Bigues i Riells del Fai, Cardedeu, Granollers, La Llagosta, Mollet, Montmeló, Parets, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Feliu de Codines, Sant Fost de Campsentelles i Vilanova del Vallès.

Arxivat a: General
Els i les usuàries de la Biblioteca de Montornès a El Club del Llibre.
Una usuària de la Biblioteca de Montornès amb el periodista i escriptor Toni Cruanyes.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona