CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nou programa d'activitats "Eduquem i gaudim en família" del darrer trimestre de l'any

Nou programa d'activitats "Eduquem i gaudim en família" del darrer trimestre de l'any

17/10/2022

Inclou tots els tallers, xerrades, espais i esdeveniments amb contingut educatiu que es faran fins al desembre. La primera sessió del curs de l'Espai de Debat Educatiu ha donat el tret de sortida a la programació.

Ja està en marxa el programa d'activitats "Eduquem i gaudim en família" del darrer trimestre de l'any. El document recull tots els tallers, xerrades, espais i esdeveniments que impliquen mares, pares i fills/es i que tenen un contingut educatiu.

Aquesta vegada la programació ha incorporat dues activitats escollides pel Consell d'Infants: un Làser tag terrorífic en el marc de la Festa de la Castanyada, i l'escape room La Torre de Babel el 23 de desembre.

A més d'aquestes propostes, en destaca també la xerrada sobre la menopausa que proposa l'entitat Més que Mares i una conferència per prevenir i educar en família en el consum de drogues.

El teatre també hi té cabuda amb obres com Les croquetes oblidades al Teatre Margarida Xirgu i l'Univers a Montbarri. Podeu reservar les entrades a través de la plataforma entrades.montornes.cat.

Com és habitual, a més dels centres infantils i juvenils i dels teatres, la Biblioteca acollirà diverses propostes fins al desembre, com ara sessions de contacontes, tallers i l'exposició 25 imperdibles. Exposició joc de llibres il·lustrats i àlbums per a infants.

Podeu consultar el detall de les activitats al document adjunt. Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Les relacions afectives i sexuals centren l'EDE 2022-23

La primera sessió de l'Espai de Debat Educatiu ha tingut lloc aquest mes d'octubre, donant així el tret de sortida a la programació "Eduquem i gaudim en família". Aquest curs les trobades tracten sobre com educar en les relacions afectives i sexuals.

La cooperativa Mandràgores ofereix suport durant les reunions. A la primera, celebrada el 14 d'octubre, hi van assistir una trentena de persones, entre elles mares, pares i professionals de l'educació.

Les sessions són de caràcter mensual i es desenvolupen al Centre Infantil Pintor Mir. La següent serà el 18 de novembre. Per assistir-hi, n'hi ha prou amb enviar un correu electrònic a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucar als telèfons 93 572 11 70 (ext. 6) o 630 281 538.

Arxivat a: Educació, Infància
Programa "Eduquem i gaudim en família" del 3r trimestre de 2022.
Un moment de l'obra "Les croquetes oblidades" de Les Bianchis. (imatge: Les Bianchis)
La contacontes Judith Navarro (imatge: Munt de Mots)
Cartell de l'activitat.
1a sessió de l'EDE del curs 2022-23.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona