CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Inscripcions obertes per a la XXX Marxa Popular

Inscripcions obertes per a la XXX Marxa Popular

06/10/2022

El Club Atletisme Montornès ja ha posat a la venda els dorsals per participar en l’emblemàtica caminada el diumenge 30 d’octubre. L’organització ha fixat un màxim de 1.700 inscripcions per garantir la seguretat de l’esdeveniment.

La Marxa Popular està de celebració. Enguany la caminada del Club Atletisme Montornès arriba a les 30 edicions, després que el 2020 quedés ajornada per les restriccions sanitàries. L’any passat l’entitat va recuperar l’activitat amb un límit de 1.500 persones inscrites.

La 30a edició de la caminada tindrà lloc el diumenge 30 d’octubre. De nou, per evitar aglomeracions, s’ha previst una sortida oberta entre les 8 i les 9 h des del barri de La Bòbila i el límit de dorsals a la venda ha pujat als 1.700. De nou, l'organització proposa dos recorreguts: un de 8 km i un altre de 14 km.

Les persones que s'hi inscriguin rebran una bossa de productes Henkel, samarreta, entrepà i avituallament. Els dorsals tenen un preu de 10 euros. Hi ha l'opció d'adquirir-los en línia al web del Club Atletisme Montornès o bé de manera presencial als següents establiments:

  • Farmàcia La Bòbila: carrer Major, 55
  • El Gato con Botas: carrer de Jaume Balmes, 12
  • Forn de pa La Bòbila: carrer Major, 57
  • Papereria Enric: carrer del Riu Mogent, 4
  • Pastisseria Viñallonga: carrer de Jacint Verdaguer, 3
  • Servei TV Fabregat: carrer de Jaume Balmes,3

Per a més informació podeu trucar al 93 572 36 13 (dimarts i dijous de 18 a 20 h) o enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Esports
Imatge de la Marxa Popular.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona