CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > TERMINI AMPLIAT - Oberta la convocatòria dels Premis a l'excel·lència acadèmica 2021-22

TERMINI AMPLIAT - Oberta la convocatòria dels Premis a l'excel·lència acadèmica 2021-22

03/10/2022

L'Ajuntament ha obert una nova convocatòria d'aquest reconeixement a l'esforç i la dedicació estudiantil. Es destinaran 3.700 euros distribuïts entre l'alumnat amb millors notes de Secundària, Batxillerat, Formació Professional, PFI-PTT i universitari.

Ja és oberta la convocatòria dels Premis a l'excel·lència acadèmica que atorga l'Ajuntament de Montornès, corresponents al curs passat, el 2021-22.

Els ajuts distingeixen sis apartats. La dotació més alta, de 1.000 euros, és per a la millor nota a l’acabament d’un curs universitari. Hi ha 4 premis de 500 euros cadascun per a la millor nota a les proves d'accés a la universitat, a l’acabament de Batxillerat, de la Formació Professional i del Pla de Transició al Treball. Finalment, hi ha sis premis de 100 euros per a la millor nota a l'acabament de l'ESO, un per cada grup dels instituts de Montornès.

A més de valorar el nivell acadèmic, els premis inclouen un component social, que té en compte la renda familiar i millora les possibilitats de l'alumnat amb menys recursos.

Les sol·licituds per optar als premis a l'excel·lència acadèmica del curs 2021-22 es poden presentar de forma telemàtica o presencial fins al 20 d'octubre. (Trobareu tota la informació i les bases en l'enllaç adjunt).

S'HA AMPLIAT EL TERMINI FINS AL 30 D'OCTUBRE.

Arxivat a: Educació
(Imatge: freepik)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona