CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Octubre, mes de la Gent Gran

Octubre, mes de la Gent Gran

30/09/2022

Amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran, que se celebra demà dissabte, 1 d’octubre, el Consistori inicia el programa d’activitats “Octubre, mes de la Gent Gran”. Un concert-ball, una caminada i visita cultural, i un tastet de tallers són algunes de les activitats programades.

El programa Octubre, mes de la Gent Gran pretén posar de relleu la importàcia social del col·lectiu i fomentar l’envelliment actiu, coincidint amb la commemoració de la Diada de la Gent Gran.

La representació teatral de la companyia local La Farándula de demà, dissabte, a les 18 h, obrirà les activitats previstes durant el mes d’octubre. Després de la funció, cap a les 20 h, es llegirà el manifest amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran.

Caminada i visita cultural, tastet de tallers i concert-ball

La propera cita serà el 5 d'octubre, a les 18 h, a la Biblioteca de Montornès. Es farà una visita a l'equipament que inclourà una sessió de contes per a adults a càrrec de Lidia Clua, i el 19 d'octubre a la mateixa hora, també després de la visita hi haurà contes per a adults sota el títol "Bruixes i dones fosques" amb Assumpte Mercarder. Cal inscripció a entrades.montornes.cat.

Les següents activitats es duran duran a terme entre el 21 al 30 d’octubre. Per al 18, a les 9.30 h, es proposa una visita al refugi antiaeri de Ca l’Arnau. La sortida serà des de la plaça del Poble. Les inscripcions s'han de fer als dos Casals de la Gent Gran.

El 27 d'octubre els jardins de l’Ajuntament acolliran una mostra de tallers amb la possibilitat de fer un tastet. La darrera activitat serà el concert-ball Cançons a la carta de Jordi Moncayo el 30 d'octubre, a les 18 h, al Sorralet.

Jocs de taula i bitlles per arrodonir el programa

El programa Octubre, mes de la Gent Gran també convida el veïnat a assistir al Campionat de Bitlles, a les pistes de Montornès Nord, i al Campionat de jocs de taula, al Casal de la Gent Gran Centre, del 17 al 28 d’octubre.

Arxivat a: Gent Gran
Imatge del programa "Octubre, mes de la gent gran"
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona