CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Promoció de tardor amb matrícula gratuïta al CEM Les Vernedes

Promoció de tardor amb matrícula gratuïta al CEM Les Vernedes

28/09/2022

Del 3 al 16 d'octubre, les persones que s'apuntin al Complex Esportiu Municipal Les Vernedes s'estalviaran l'import de la matrícula. L'equipament ofereix més de 170 activitats dirigides presencials i virtuals, així com assessorament professional personalitzat.

Amb l'arribada de la tardor, el CEM Les Vernedes anima la ciutadania a activar-se, recuperar hàbits saludables i tornar al gimnàs, amb una promoció de matrícula gratuïta per a les persones que s'inscriguin entre el 3 i el 16 d'octubre.

En el moment de la inscripció cal portar el DNI, el número de compte i, en cas de poder gaudir d'alguna reducció de quota, cal dur també la documentació que ho acrediti, com ara el carnet de família monoparental o nombrosa, el carnet de discapacitat o el document DARDO en cas de les persones en situació d'atur. Podeu consultar totes les bonificacions i reduccions de quotes a l'article 6 del Reglament del Complex Esportiu Municipal.

Els nous usuaris i usuàries hauran d'abonar al moment i amb targeta bancària l'import proporcional del mes d'octubre. A partir de la segona mensualitat, el cobrament es farà per domiciliació bancària i a mes vençut.

Al web del Complex trobareu la programació completa amb més de 170 activitats dirigides presencials i virtuals; el detall de les instal·lacions, que compten, entre d'altres, amb 3 sales d'activitats dirigides, sala de ciclisme indoor, sala de fitness i les piscines; així com la relació de tots els serveis que inclouen assessorament professional personalitzat.

Arxivat a: Promoció de la Salut, Esports
Del 3 al 16 d'octubre, matrícula gratuïta al CEM Les Vernedes.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona