CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Ajuts al pagament del lloguer per a joves fins a 36 anys

Ajuts al pagament del lloguer per a joves fins a 36 anys

27/09/2022

Del 28 de setembre al 7 d’octubre les persones titulars d’un contracte de lloguer o cessió d’ús que constitueixi el seu domicili habitual i permanent a Catalunya podran optar a les subvencions. El tràmit estarà disponible en línia al web de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

Per facilitar l’accés a l’habitatge i l’emancipació del jovent, l'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha convocat una línia d’ajuts al pagament del lloguer per a joves fins a 36 anys.

Es tracta de subvencions per al pagament del lloguer o cessió d’ús d’habitatges o habitacions, en règim de concurrència competitiva. La convocatòria està adreçada a persones que siguin titulars d’un contracte de lloguer o cessió d’ús que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya i compleixin els requisits establerts.

El termini per presentar les sol·licituds començarà el 28 de setembre a les 9 h i finalitzarà el 7 d'octubre a les 15 h.

Les persones interessades ho podran fer de manera telemàtica al web de Tràmits de la Generalitat de Catalunya, a les borses que formen part de la Xarxa de Mediació per al Lloguer Social o a les oficines locals d’habitatge, a la seu de l’entitat titular o administradora de l’habitatge (en el cas de llogaters d’habitatges gestionats per administracions o empreses públiques), o bé a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya pels mitjans establerts.

Per a més informació podeu consultar els enllaços adjunts o bé trucar al telèfon 012.

Arxivat a: Habitatge - Covid-19
Imatge: Freepik

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona