CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Inscripcions als cursos de català per a adults

Inscripcions als cursos de català per a adults

26/08/2022

El Consorci per a la Normalització Lingüística mantindrà obert el termini per apuntar-se al cursos de català per a adults del 12 al 16 de setembre. El nou alumnat podrà aportar un certificat de nivell o fer una prova de col·locació del 5 al 9 de setembre.

Les persones adultes que vulguin millorar el seu català tindran una nova oportunitat a partir d’aquest setembre. Un any més, el Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix dues formacions al Casal de Cultura de Montornès.

De nou, els cursos són de nivell Bàsic, el qual es divideix en tres graus (1, 2 i 3), un per cada trimestre. Així, després de superar el Bàsic 3 el juny, l'estudiant podrà fer la prova oficial per obtenir el certificat de nivell A2. A Montornès, els horaris i cursos del primer trimestre seran els següents:

  • Bàsic 1: dimarts i dijous de 15 a 17 h.
  • Bàsic 2: dimarts i dijous de 18.39 a 20 h.

Totes dues formacions són de 45 h presencials i són gratuïtes.

El període d’inscripcions per als cursos de català serà del 12 al 16 de setembre i es poden formalitzar en línia a través del web del Consorci per a la Normalització Lingüística. També es poden presentar de manera presencial a l’Oficina de Català del  12 al 16  de 10 a 13 h, i el 14 i 15 també de 16 a 19 h.

El exalumnes de l’últim any podran apuntar-se preferentment el 12 i 13 mentre que el nou alumnat ho podrà fer a partir del 14.

El nou curs començarà el 22 de setembre.

El nou alumnat interessat a fer una formació cal que presenti un certificat acreditatiu del seu nivell o bé faci una prova de nivell. El termini per a aquests tràmits és del 5 al 9 de setembre.

Per consultar els cursos, tant presencials com en línia, que el Consorci ofereix al Vallès Oriental podeu adreçar-vos al cercador de cursos http://www.cpnl.cat/cursos-catala/cercador-cursos/ 

Arxivat a: General
El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix cursos en línia i presencials.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona