CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El catàleg de l’eBiblio ara també conté premsa internacional

El catàleg de l’eBiblio ara també conté premsa internacional

17/08/2022

La biblioteca digital eBiblio continua ampliant el seu catàleg. Entre les últimes incorporacions hi destaquen revistes i diaris internacionals.

Algunes de les publicacions internacionals de més renom es troben ara també a la plataforma de préstec digital eBiblio. En les darreres setmanes, el servei ha incorporat revistes i diaris internacionals provinents de la base de dades PressReader.com.

D’aquesta manera, les persones usuàries ja poden consultar publicacions com The Wall Street Journal, The guardian, Vogue o Reader’s digest, entre d’altres. Per trobar-les, es poden buscar al cercador pel seu propi nom o bé a través de l’arbre de matèries en anglès.

Accés a tot un món cultural

La plataforma eBiblio ofereix el servei de préstec gratuït de llibres electrònics des del juny de 2015 i permet llegir les principals novetats editorials en format de llibre electrònic en diferents dispositius, com ara ordinadors, tauletes, mòbils o lectors de llibres electrònics.

A través de l’eBiblio també es pot accedir a revistes, bases de dades i a un nodrit catàleg de pel·lícules que es poden veure en streaming.

Per accedir a la biblioteca digital cal tenir el carnet d’alguna biblioteca pública de Catalunya. També es pot sol·licitar el carnet virtual a través del formulari corresponent per poder fer ús dels serveis virtuals de les Biblioteques. 

Arxivat a: Cultura i festes
Publicacions internacionals a la plataforma de préstec eBiblio.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona