CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Club Triatló Montornès al capdavant del podi català

El Club Triatló Montornès al capdavant del podi català

03/08/2022

L’escola del Montornès ha aconseguit dues medalles al Campionat de Catalunya de Triatló BTT que s’ha celebrat en els darrers dies a Balaguer. Arnau Pérez ha estat el millor en la categoria cadet mentre que Pau Rivero s’ha fet amb el bronze infantil.

Hi ha esportistes que ni durant el període de vacances descansen, com els de l’escola del Club Triatló Montornès. L’entitat ha fet ple en els darrers dies al Campionat de Catalunya de Triatló BTT a Balaguer amb la participació de dos atletes i l’obtenció de dues medalles.

Per segon any consecutiu, Arnau Pérez  s’ha proclamat campió de Catalunya. L’any passat ho va fer en la categoria infantil i aquest en la cadet amb una marca de 31 minuts i 16 segons. Pérez es va desmarcar de la resta en la prova de BTT i va entrar ja com a primer en la cursa a peu.

En la categoria infantil, Pau Rivero ha estat el tercer classificat amb un temps de 25 minuts i 28 segons. Rivero va perseguir la medalla de bronze tota la competició i finalment la va aconseguir a la darrera prova a peu.

Un juliol ple d’èxits per als triatletes montornesencs

A més de l’or i el bronze a Balaguer, l’escola del Club Triatló Montornès s’ha fet amb altres reconeixements al llarg del mes.

Al V Aquatló Jove celebrat el 2 de juliol a Barcelona, Pau Rivero va acabar 7è en Infantil i Arnau Pérez 15è en Cadet. En aquesta darrera categoria i després d’un temps sense competir, Eric Cano, provinent del Granollers, va ocupar el 26è lloc.

A nivell estatal, el 16 del mateix mes, l’escola del club va participar per primera vegada en un campionat nacional, concretament al disputat a Almazan (Soria), en la modalitat de cros. En Cadet, Arnau Pérez es va col·locar a la 24a posició en triatló i a la 9a en duatló.

Finalment, els mateixos Arnau Pérez i Pau Rivero es van fer amb el 4t lloc en Cadet i amb el 1r en Infantil al X Aquatló de Cunit, realitzat el 24 de juliol.

(Adaptació de la informació facilitada pel Club Triatló Montornès)

Arxivat a: Esports
Pau Rivero i Arnau Pérez amb els seus diplomes i trofeus (Imatge: Club Triatló Montornès)
Eric Cano, Arnau Pérez i Pau Rivero al V Aquatló Jove celebrat a Barcelona. (imatge: Club Triatló Montornès)
Pau Rivero i Arnau Pérez després de competir al X Aquatló de Cunit. (imatge: Club Triatló Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona