CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Dues plates per als escacs montornesencs al Campionat d’Espanya d’edats

Dues plates per als escacs montornesencs al Campionat d’Espanya d’edats

27/07/2022

Els jugadors Alex Villa i Adahara Carrasco s’han proclamat subcampions de la competició en Sub12 absolut i Sub14 femení, respectivament. Pendents de la resolució de la Federació Espanyola, els dos infants podrien aconseguir plaça al Campionat Europeu que tindrà lloc durant el novembre a Turquia.

Els escacs continuen consolidant-se com a esport de referència a Montornès. Prova d’això són les darreres distincions aconseguides al Campionat d’Espanya d’edats que té lloc des del 29 de juny al municipi de Salobreña, a Granada.

Els de Montornès s’han fet amb dos podis: una medalla de plata en la categoria Sub12 absolut per a Alex Villa i una altra en Sub14 femení per a Adahara Carrasco.

Tots dos formen part del total de 130 esportistes catalans que han estat cridats a competir en l’esdeveniment, un dels més multitudinaris de l'estat. Per poder-hi participar, prèviament han superat les respectives fases a nivell comarcal, així com la final catalana celebrada l’abril a Salou.

Els triomfs de Villa i Carrasco podrien assegurar la seva participació en el Campionat Europeu d’edats que tindrà lloc del 5 al 15 de novembre a Turquia. La Federació Espanyola anunciarà el nom dels i les classificades properament.

(Adaptació de la informació facilitada pel Club d’Escacs Montornès)

Arxivat a: Esports
Alex Villa (amunt, al centre) i Adahara Carrasco (a sota, a l'esquerra), en el moment de pujar al podi. (imatges: Federació Catalana d'Escacs)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona