CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Un estiu ben actiu per al jovent de Montornès

Un estiu ben actiu per al jovent de Montornès

26/07/2022

A l’entorn de 1.700 persones han participat en les activitats del programa Estiu Jove, impulsat des del Departament de Joventut a partir de les activitats triades als pressupostos participatius Kosmos. 122 persones més han format part de l’organització de les mateixes. Entre elles hi ha hagut sortides, tallers, espectacles i activitats esportives.

La programació d’activitats Estiu Jove ha arribat a la seva fi en els darrers dies després de les 13 activitats que el Departament de Joventut ha organitzat a partir de les iniciatives escollides a l’Assemblea Jove dels pressupostos participatius Kosmos 2022.

Les propostes han estat tot un èxit, amb gairebé 1.700 persones participants (comptabilitzades com a usos) i 122 més que han pres part en l’organització.

El tret de sortida va ser l’emblemàtica baixada de carretons per Sant Joan, que enguany ha celebrat 10 edicions. A partir d'aquí hi ha hagut una Water Party Solidària i la presentació dels murals del Centre Juvenil Satèl·lit (elaborats pels artistes locals Lolo Ronda i Sergi López Gutiérrez).

També s'han fet quatre sortides programades (Camp Nou, Tibidabo, Illa Fantasia i Waterworld) i tallers de l’itinerari científic i creatiu al Centre Juvenil Sputnik.

El terror ha tingut un pes important en la programació, amb el Túnel del Terror d’estiu La Unió de la Mort, realitzat a Can Xerracan, i el joc de supervivència Montornès Zombie, amb proves per tot el municipi.

Les activitats han acabat amb el festival urbà JAVA Fest, a través del qual l’skatepark ha acollit el 6è International Scooter Festival Bestial Wolf i diversos concerts de rap, i amb el torneig de futbol al Cruyff Court del nou parc socioesportiu de Montornès Nord.

Al canal de YouTube de Joventut Montornès trobareu vídeoresums sobre el Túnel del Terror, el joc Montornès Zombie i el JAVA Fest.

I després de l’estiu... molt més!

El Departament de Joventut i els grups de joves que van triar les activitats dels pressupostos Kosmos 2022 ja treballen en les activitats que tindran lloc durant el darrer trimestre de l’any.

Hi haurà propostes com una Fluor Party emmarcada en la Festa Major, la tercera edició del Festival d’Oci Alternatiu de Montornès (FOAM), un concert solidari, la jornada Arterízate i el Túnel del Terror de tardor. L’Assemblea Jove posarà el punt i final a les propostes amb una nova trobada per presentar i votar les accions dels pressupostos de 2023.

Arxivat a: Joventut
Sortida al Tibidabo.
Tallers de l'itinerari científic i creatiu al Centre Juvenil Sputnik.
Torneig de futbol al Cruyff Court del nou parc socioesportiu de Montornès Nord.
Actors i actrius del Túnel del Terror La Unió de la Mort.
Un grup de participants en el joc Montornès Zombie.
Alguns dels joves participants en el JAVA Fest.
X Baixada de carretons. (autor: Juanjo Bermejo)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona