CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès, amfitrió del Consell d’Alcaldies del Vallès Oriental

Montornès, amfitrió del Consell d’Alcaldies del Vallès Oriental

13/07/2022

Una trentena d’alcaldes, alcaldesses i regidors/es de municipis de la comarca han assistit a la convocatòria del consell, celebrada aquest matí, al Teatre Margarida Xirgu. A la trobada s’han presentat les noves oficines que el Consell Comarcal habilitarà per treballar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 i els Fons Europeus.

Montornès ha acollit avui el Consell d’Alcaldies del Vallès Oriental. La sessió, de caràcter mensual, ha aplegat a l'entorn de 30 alcaldes, alcaldesses i regidors/es de la comarca.

A l’inici de l’acte, l’alcalde, José A. Montero, els ha donat la benvinguda amb una breu explicació sobre la història i els trets més destacables del poble.

A continuació, el president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Emilio Cordero, ha presentat les noves oficines que l’ens posarà a disposició dels ajuntaments a finals d'any per gestionar els Fons Europeus i ajudar-los a complir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030. S'hi destinarà un total de 120.000 euros.

A més, els representants municipals han conegut els serveis de l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), de la qual Montornès en forma part. En el transcurs de la reunió, s’ha posat sobre la taula el projecte per impulsar una nova línia d’autobús que connecti Vallromanes, Vilanova del Vallès i Montornès amb l’estació de trens de Montmeló, una demanda que els consistoris ja van fer anys enrere.

El Consell d’Alcaldies del Vallès Oriental també ha tractat altres punts com el traçat per a bicicletes elèctriques previst entre Montornès i Montmeló, així com la situació de l’Escola Can Vila de Mollet.

Arxivat a: Ajuntament
Foto de grup amb els alcaldes, alcaldesses i regidors/es assistents al Consell d'Alcaldies del Vallès Oriental celebrat a Montornès.
L'alcalde, José A. Montero, ha obert l'acte.
El Consell d'Alcaldies del Vallès Oriental al Teatre Margarida Xirgu.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona