CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > “Montornès Zombie”, un joc de rol en viu pels carrers del poble

“Montornès Zombie”, un joc de rol en viu pels carrers del poble

07/07/2022

La nit del 9 al 10 de juliol, Montornès serà l’escenari d’un joc de rol en viu. L’activitat va ser una de les escollides per l'Assemblea Jove en el marc dels pressupostos Kosmos 2022. L’acció es desenvoluparà entre les 22 h i les 4 h per diversos carrers del centre, per la qual cosa s’avisa els veïns que no s’espantin si veuen moviment i persones disfressades de zombi.

L’Assemblea Jove dels pressupostos participatius Kosmos va escollir a finals d’any prop d’una vintena d’accions que s’estan desenvolupant durant aquest 2022 adreçades al jovent del poble. Dues de les triades van ser un túnel del terror per a joves de 12 a 17 anys que es va celebrar el passat cap de setmana amb més d’un centenar de participants, i un joc de rol, el Montornès Zombie, que es desenvoluparà la nit del dissabte 9 de juliol pels carrers del centre.

Tot i que l'activitat arribarà a tot el centre del poble, les zones on hi haurà mes moviment se situen a la plaça de Pintor Mir, al carrer del Molí (a l’entorn del Centre Juvenil Sputnik), el passatge del Pedró i a l’Ajuntament. Els jugadors i jugadores es desplaçaran d'un lloc a l'altre convenientment identificats per superar les proves que se’ls imposin mentre són perseguits pels zombis que els intentaran capturar i convertir en morts vivents. 

L'activitat començarà a l’amfiteatre de l’Sputnik a les 22 h i acabarà a l'Ajuntament sobre les 4 h de la matinada. El Departament de Joventut ha distribuït cartells d’avís per diversos equipaments i establiments del centre, per evitar ensurts al veïnat.

Per qualsevol incidència relacionada amb el joc també estarà operatiu el telèfon del Departament de Joventut 673 53 26 09

Vols participar en el Montornès Zombie?

El joc està obert a la participació de joves majors de 14 anys. Els menors d’aquesta edat hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta. Per inscriure’s a l’activitat cal adreçar-se al web de Joventut Montornès o de manera presencial al Centre Juvenil Sputnik (c. del Molí, 28). En funció de les bonificacions, el preu de la inscripció oscil·la entre els 15 i els 25 euros.

Per a més informació podeu adreçar-vos al WhatsApp 673 532 609, al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e), o a les xarxes socials de Joventut Montornès.

Arxivat a: Joventut
Cartell de l'activitat.
Un dels escenaris del Túnel del Terror celebrat el cap des setmana passat a Can Xerracan
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona