CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Ajuntament de Montornès rep el Reconeixement Administració Oberta 2021

L’Ajuntament de Montornès rep el Reconeixement Administració Oberta 2021

06/07/2022

El Consistori ha rebut un dels Reconeixements Administració Oberta 2021 que l’Administració Oberta de Catalunya (AOC) atorga a les administracions catalanes capdavanteres en la transformació digital.

Per obtenir els Reconeixements Administració Oberta, cal complir amb diversos indicadors que formen part de l’Índex de Maduresa Digital. L’Ajuntament de Montornès ha estat distingit en la categoria Top20 d’ajuntaments de 5.001 a 20.000 habitants.

A l’Índex de Maduresa Digital hi ha diversos apartats que avaluen l’ús i el foment per part dels ajuntaments i dels consells comarcals dels serveis relacionats amb l’administració digital: registres d’entrada i de sortida telemàtics; licitacions i facturació electròniques; perfil del contractant; la carpeta ciutadana; serveis d’interoperabilitat entre administracions (Via Oberta); gestió interna; emissions de certificat digital idCAT; portal de transparència, i normativa d’educació digital, entre d’altres.

Avaluació de les dades de més de 900 ajuntaments

L’AOC valora dades a través de més 30 indicadors que pertanyen a 947 ajuntaments i 41 consells comarcals de Catalunya.

Els Reconeixements Administració Oberta es classifiquen en set categories en funció del nombre d’habitants i la tipologia de l’administració.

L’objectiu és posar en valor la feina de les administracions locals i comarcals i aprendre de les millors experiències per impulsar conjuntament un país digital i obert. 

Arxivat a: Ajuntament
Segell Reconeixement Administració Oberta
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona